top of page
1200x800a.jpg

Ontdek online ons aantrekkelijk meubelgamma

Uitgebreid onlineaanbod van meubelen

Charlotte Home & Garden biedt op de webshop een heel mooi gamma meubelen aan. Deze Rousseau meubelen staan dan ook voor een uitstekende verhouding prijs-kwaliteitsverhouding. Ze zijn enkel op de webshop te raadplegen want Charlotte Home & Garden heeft geen showroom.

Goed om te weten

  • Bij bestelling op de webshop of rechtstreeks via ons worden geen verzendingskosten aangerekend vanaf 100€.

  • Bij een grote aankoop van meubelen en/of stoelen maken wij geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte voor u op.

Woonkamer

Dit is een belangrijk deel in uw huis of op uw appartement. We ontvangen er mensen of komen er net tot rust na een lange dag werken. Bij ons vindt u salontafels, bijzettafels, consoles en TV-meubelen.

Eetkamer

Neem een kijkje naar onze tafels, u vindt er de perfecte tafel passend in uw stijl. Onze stoelen worden afzonderlijk aangeboden, zo kan u zelf combineren en de ideale eetkamer samenstellen.

Slaapkamer

Een goede nachtrust zorgt voor een goede start van een nieuwe dag. Hou je van een landelijke stijl of gaat je voorkeur uit naar een romantische setting? Metalen bed of een bed in lederlook? Ook onze nachtkastjes zijn doordacht gekozen om te matchen met de aangeboden bedden. Extra ruimte voor kleding nodig? Neem dan zeker ook een kijkje naar onze kledingrekken.

Opberging en kasten

Wie houdt niet van orde? Kasten zijn onmisbaar om het bij u thuis allemaal op orde te kunnen houden. Kapstok, opbergkast, keukenkast, schoenkast, commode en boekenkast. Het zijn dan ook meubelen die u nodig heeft om iets op te bergen.

Werkruimte en kantoor

U brengt best veel tijd door in uw werkruimte of op kantoor. Vele uren werken worden doorgebracht aan bureau. Dan is het belangrijk er een perfect passend bureau voor u uit te zoeken, alsook een bureaustoel mag hierbij niet ontbreken.

Maak nu een afspraak met ons.
En surf ook zeker even naar de webshop.

bottom of page